• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

Σχετικά με εμάς

Το ηλεκτρονικό κατάστημα The bikers.gr  είναι η φυσική συνέχεια μιας διαρκής εξέλιξης της ενασχόλησης μας στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Η αγάπη για την μοτοσυκλέτα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν κάνοντας τα πρώτα βήματα σε κάποια αποθήκη ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Το χόμπι απέκτησε επαγγελματικό χαρακτήρα το 2004 προσθέτοντας εμπειρία και εξειδίκευση σε ευρωπαϊκές και μη εταιρείες στην προσπάθεια να καλύψουμε την όρεξη για σφαιρική γνώση του μηχανοκινήτου κόσμου μας. Το 2013 έχοντας την εμπειρία και ανάγκη για απρόσκοπτη επαφή με τον αναβάτη ξεκίνησε το κατάστημα “Katsigiannis Moto“ στο πάτημα Χαλανδρίου.

 Η προσέγγιση  μας  είναι  πάντα με την ματιά του αναβάτη κάτι το οποίο μας έκανε να δοκιμάζουμε πρώτα εμείς τα προϊόντα που προτείνουμε για να διασφαλίσουμε την λειτουργικότητα και την πραγματική εξάλειψη του προβλήματος ή την πλήρη κάλυψη της εκάστοτε ανάγκης. Η αναγνώριση από τους πελάτες μας έκανε ακόμα περισσότερο ενθουσιώδης και η ανάγκη μεγαλύτερου χώρου εξυπηρέτησης ήρθε με φυσικό τρόπο και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το σκεπτικό μας, είναι να προτείνουμε δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο μας με στόχο την διάρκεια και αντοχή στον χρόνο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Αξεσουάρ για τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα με δυνατότητα καθοδήγησης από έμπειρους γνώστες της αγοράς με διαρκή ενημέρωση καινούργιων προϊόντων. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας για βελτίωση μοτοσυκλέτας ή scooter, αναλώσιμα με επώνυμα ανταλλακτικά, αναβάθμιση ή εξοπλισμό ταξιδίου η ομάδα του The Bikers.gr είναι στην διάθεσή σας και με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας.

Θα χαρούμε πραγματικά να κάνουμε την καθημερινή σας  επαφή με τον κόσμο του δικύκλου πιο ασφαλή με μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.       

The Bikers Team