• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΒΆΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ SP CONNECT SPC+

Κωδικός προϊόντος: 46564
Κωδικός SKU: 52829
Παράδοση: Άμεσα διαθέσιμο 1-3 Ημέρες
€29,99
+ -

Μόνο καλά vibes στη μοτοσυκλέτα! Το SP ConnectTM Anti Vibration Module είναι η καινοτόμος απάντηση στις ολοένα και πιο ευαίσθητες νέες γενιές smartphone. Αυτά αποτελούνται από ευαίσθητα εξαρτήματα που θα μπορούσαν να επηρεαστούν από επίμονους κραδασμούς από τον κινητήρα.

Με τη μονάδα Anti Vibration Module, μπορείτε να μειώσετε έως και 60% αυτών των κραδασμών χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο ένθετο ελαστομερούς. Δώστε στο τηλέφωνό σας επιπλέον προστασία και επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό: τη βόλτα σας.

Απλώς αντικαταστήστε τη συμβατή κεφαλή στήριξης με τη μονάδα κατά των κραδασμών και τοποθετήστε το smartphone σας απευθείας στη μονάδα απόσβεσης κραδασμών με περιστροφή κατά 90° δεξιόστροφα. Η μονάδα κατά των κραδασμών είναι ρυθμιζόμενη κατά 360°, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον προσανατολισμό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Η μονάδα κατά των κραδασμών είναι συμβατή με τις ακόλουθες βάσεις SP ConnectTM:

Moto Mount Pro, Moto Stem Mount, Bar Clamp Mount Pro, Ballhead Mount Pro, Clutch Mount Pro, Mirror Mount Pro και Handlebar Mount Pro MTB

Βάση φρένου, βάση καθρέφτη, βάση μικρού ποδηλάτου, βάση στήριξης ποδηλάτου Alu και βάση στήριξης (τοποθέτηση με τον παρεχόμενο αντάπτορα γραναζιών)

*
*
*
*