• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ SP CONNECT SPC+

Κωδικός προϊόντος: 46566
Κωδικός SKU: 52808
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€99,99
+ -

Μόνο καλά vibes στη μοτοσυκλέτα! Η μονάδα SP ConnectTM Charging Anti Vibration Module είναι η καινοτόμος απάντηση στις όλο και πιο ευαίσθητες νέες γενιές smartphone. Αυτά αποτελούνται από ευαίσθητα εξαρτήματα που θα μπορούσαν να επηρεαστούν από επίμονους κραδασμούς από τον κινητήρα.

Με τη μονάδα Charging Anti Vibration Module, μειώνετε έως και 60% αυτών των κραδασμών χάρη σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ελαστομερές ένθετο. Ταυτόχρονα, μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας επαγωγικά ενώ οδηγείτε. Για πρόσθετη προστασία και πλήρως φορτισμένη μπαταρία. 100% ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

Απλώς αντικαταστήστε τη συμβατή κεφαλή στήριξης με τη μονάδα αντικραδασμικής φόρτισης και τοποθετήστε το smartphone σας απευθείας στη μονάδα απόσβεσης κραδασμών με περιστροφή κατά 90° δεξιόστροφα. Η μονάδα αντικραδασμικής φόρτισης είναι ρυθμιζόμενη κατά 360°, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον προσανατολισμό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Προειδοποίηση: Το Charging Anti Vibration Module SPC+ είναι φορτιστής και όχι power bank (δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία). Η μονάδα λειτουργεί μόνο σε συνδυασμό με θήκη τηλεφώνου SPC+. Η λειτουργία δεν είναι εγγυημένη με τη Universal Interface ή την Universal Phone Case.

Χρησιμοποιήστε το καλώδιο SP ConnectTM 12V DC SPC+ που είναι συμβατό με το πρότυπο QC 3.0 για απευθείας σύνδεση με μπαταρία μοτοσικλέτας.

Οι αναφλέξεις χωρίς κλειδί μπορεί να επηρεαστούν από επικαλυπτόμενα κανάλια συχνότητας. Για να αποφύγετε προβλήματα κατά την εκκίνηση, ξεκινήστε την ανάφλεξη προτού συνδέσετε το smartphone στη μονάδα φόρτισης.

*
*
*
*