• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 210 6011688
Αναζήτηση

ΒΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ SO EASY RIDER Warm Up Horizontal Full Box Phone Case

Κωδικός προϊόντος: 42483
Κωδικός SKU: WARMUPV1-H
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€132,00
+ -

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2019!!!

Προστατεύει την μπαταρία του smartphone και τη διατηρεί στη σωστή θερμοκρασία λειτουργίας έως και -20°C/-4°F χάρη στην ενσωματωμένη θερμαντική επιφάνεια.

Όλα είναι εκεί! 3 διαφορετικές βάσεις τιμονιού παρέχονται με το κάλυμμα SO EASY RIDER, το οποίο είναι universal για  όλα τα μεγέθη smartphone.

Κύρια χρήση:

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα smartphone συχνά εκτίθενται σε πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, το smartphone δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει και εμφανίζει ένα μήνυμα που ζητά από τον χρήστη να ζεστάνει τη συσκευή του για να συνεχίσει να τη χρησιμοποιεί. Το κρύο δημιουργεί διαταραχή των ιδιοτήτων του λιθίου και των επεξεργαστών που περιέχονται στην μπαταρία του smartphone. Η μπαταρία φθείρεται γρήγορα και μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο τηλέφωνο. Το WARM UP επιτρέπει στην μπαταρία να διατηρεί την τέλεια θερμοκρασία λειτουργίας και να διατηρεί τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει 3 επίπεδα εξωτερικής θερμοκρασίας. Χρήση στους 0°C, -10°C και -20°C. (32°F, 14°F και -4°F).

Η συσκευή θα προσαρμόσει την εσωτερική της θερμοκρασία κατά συνέπεια και θα εκκενώσει την υπέρβαση του ζεστού αέρα χάρη σε μια οπή αερισμού στο πίσω μέρος της θήκης. Το SO EASY RIDER WARM UP είναι μόνιμα συνδεδεμένο στον παρεχόμενο φορτιστή USB. Η εγκατάσταση γίνεται σε λίγα μόλις λεπτά.

Το 100% των τιμονιών  είναι συμβατό με το SO EASY RIDER.

Η νέα βάση, το ARKON USA T-Slot System είναι μέρος της γκάμας μας για το 2019.

Ένα στιβαρό σύστημα πολύ εύκολο στη χρήση καθημερινά.

Ολόκληρη η σειρά SO EASY RIDER είναι συμβατή με προϊόντα RAM MOUNT.

*
*
*
*