• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΒΑΣΗ PRO TANK BAG RING SW MOTECH VOGE ADVENTURE 650 DSX/ NAKED 500 R

Κωδικός προϊόντος: 46921
Κωδικός SKU: TRT.00.787.32800/B
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€32,00
+ -

PRO Tankring
Ο μηχανισμός ασφάλισης QUICK-LOCK των δακτυλίων ρεζερβουάρ SW-MOTECH, ο οποίος έχει δοκιμαστεί εδώ και πολλά χρόνια, μπορεί τώρα να λειτουργήσει ακόμη πιο εύκολα χάρη στη μαγνητική βοήθεια καθοδήγησης από την τεχνολογία Fidlock. Η τοποθέτηση του δακτυλίου έχει βελτιωθεί σημαντικά: ο συρόμενος κορυφαίος δακτύλιος έρχεται ήδη προσυναρμολογημένος στον σάκο του ρεζερβουάρ με μια ράγα καθοδήγησης και ο σάκος του ρεζερβουάρ δεν χρειάζεται να τρυπηθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, ο δακτύλιος μπορεί να ευθυγραμμιστεί κατά βούληση πάνω στη ράγα οδήγησης στην κάτω πλευρά του σάκου του ρεζερβουάρ. Μόλις βρεθεί η σωστή θέση, ο άνω δακτύλιος βιδώνεται σφιχτά. Κατά την αλλαγή σε άλλη μοτοσικλέτα, η θέση του άνω δακτυλίου μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα.

Ο μαγνητικός οδηγός, που αναπτύχθηκε από την Fidlock, συμπληρώνει το ήδη προηγμένο μηχανικό σύστημα κλειδώματος QUICK-LOCK της SW-MOTECH: οι μαγνήτες οδηγούν τον άνω δακτύλιο στην κατάλληλη θέση στον δακτύλιο του ρεζερβουάρ και η κλειδαριά ασφαλίζει σταθερά στη θέση της. Η ισχύς των μαγνητών υποστηρίζει την τοποθέτηση του σάκου του ρεζερβουάρ. Στερεώστε την τσάντα ρεζερβουάρ με ένα απλό βήμα και ξεκινήστε - οι αποσκευές σας είναι ασφαλείς με αυτή την έξυπνη λύση.

Ο μηχανικός μηχανισμός ασφάλισης ασφαλίζει την τσάντα ρεζερβουάρ και οι μαγνήτες συγκεντρώνουν τα δύο μέρη του δακτυλίου. Το ανθεκτικό πλαστικό ενισχυμένο με υαλοβάμβακα με τη γεωμετρία κλειδώματος υψηλής ακρίβειας είναι υπεύθυνο για τη διασφάλιση ότι ο σάκος ρεζερβουάρ παραμένει σταθερά στη θέση του σε όλες τις περιπτώσεις.

Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δακτύλιος ρεζερβουάρ PRO είναι κατασκευασμένος για να ταιριάζει στην τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ του μοντέλου μοτοσικλέτας. Αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση στο ρεζερβουάρ.

Ειδικός δακτύλιος προσαρμογής για μοτοσικλέτες για καλύτερη εφαρμογή και εξατομικευμένες λύσεις
Απλή τοποθέτηση στο λαιμό του ρεζερβουάρ
Μαγνητικό βοήθημα καθοδήγησης στον δακτύλιο του ρεζερβουάρ PRO για εύκολη τοποθέτηση
Γρήγορη απελευθέρωση μέσω ιμάντων έλξης σας επιτρέπει να αφαιρέσετε την τσάντα ρεζερβουάρ PRO με μία μόνο κίνηση
Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δακτύλιος του ρεζερβουάρ PRO παρέχει ασφαλές κράτημα στις τσάντες ρεζερβουάρ PRO
Εύκολος ανεφοδιασμός, το καπάκι του ρεζερβουάρ μπορεί να ανοίξει ως συνήθως
Κατασκευασμένο από πολυαμίδιο ενισχυμένο με υαλοβάμβακα
Λύση που προστατεύει τη βαφή: ο σάκος ρεζερβουάρ δεν ακουμπά στο ρεζερβουάρ
Περιλαμβάνεται στην παράδοση
1 x PRO Tankring
Οδηγίες τοποθέτησης
Υλικό στερέωσης

VOGE

ADVENTURE 650 DSX 2021 - 2023

NAKED 500 R 2020 - 2023

Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟADVENTURE 650 DSX ,   NAKED 500 R  
ΕΤΑΙΡΕΙΑVOGE  
*
*
*
*