• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 210 6011688
Αναζήτηση

ΜΠΟΥΦΑΝ ΑΝΔΡΙΚΟ ALPINESTARS Bogota Pro Drystar® ΜΑΥΡΟ

Κωδικός προϊόντος: 43478
Κωδικός SKU: 3207023-1100-S
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€417,00
*
+ -

Το μπουφάν Bogota Pro Drystar® για όλες τις εποχές έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βέλτιστη προστασία, απόδοση και άνεση στις καιρικές συνθήκες και χρησιμοποιεί τη μεμβράνη Drystar® της Alpinestars για 100% αδιάβροχη και αναπνεύσιμη απόδοση. Το σύστημα τριών επιπέδων ‘liner to drop’ επιτρέπει στο μπουφάν να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις συνθήκες, ενώ είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Η Bogota διαθέτει εκτεταμένα πάνελ αερισμού στο στήθος, την πλάτη και τα χέρια για αποτελεσματικό έλεγχο του κλίματος σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

1. Από κατασκευαστική άποψη, έχει ένα τρισδιάστατο εργονομικό σχήμα για να διασφαλίσει ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο, αεριζόμενο και ενσωματώνει τεχνική επένδυση Drystar® για εξαιρετική διαπνοή και εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο καιρό. Στην πραγματικότητα, η επένδυση Drystar® μπορεί να φορεθεί πάνω ή κάτω από το κύριο εξωτερικό κέλυφος για πραγματική πρακτικότητα και ευελιξία. Το μπουφάν Bogota Pro Drystar® προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες οδήγησης και είναι η ιδανική επένδυση για μπουφάν για όλες τις εποχές. Το μπουφάν διαθέτει επεξεργασία DWR (Durable Water Repellent) για αποτελεσματική απόδοση παντός καιρού και ανώτερη άνεση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, υγρές ή στεγνές - σχεδιασμένο για να διασφαλίζει ότι το εξωτερικό κέλυφος παραμένει πάντα στεγνό, με το Bogota πείτε αντίο στον μουσκεμένο εξοπλισμό.

2. Tech-Air® Ready και μπορεί να φιλοξενήσει το σύστημα αερόσακων Tech-Air® 5 ή Tech-Air® 3.

3. Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας 100% GRS πιστοποιημένα ανακυκλωμένα υλικά Nylon 6.

4. Το Bogota Pro διαθέτει εκτεταμένα πάνελ αερισμού στο στήθος, την πλάτη και τα μπράτσα με μοναδική κατασκευή αερισμού με μανίκια και φαρδύ πλέγμα για αποτελεσματικό έλεγχο του κλίματος σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

5. Τα πάνελ άμεσου αερισμού στο στήθος και τα μπράτσα μπορούν να λειτουργήσουν με το ένα χέρι για γρήγορο και αποτελεσματικό έλεγχο του κλίματος εν κινήσει.

6. Επίπεδο 2 CE Nucleon Flex Pro θωράκιση ώμου και αγκώνα για αποτελεσματική προστασία από κρούσεις.

*
*
*
*