• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΜΠΟΥΦΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ALPINESTARS Stella Alya Sport ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΥΡΟ

Κωδικός προϊόντος: 43637
Κωδικός SKU: 3216123-1100S
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€303,00
*
+ -

Το Stella Alya Sport Waterproof Jacket δημιουργήθηκε για να παρέχει ένα ελαστικό τζάκετ με μαλακό κέλυφος με σπορ εφαρμογή που ενσωματώνει τη διαχείριση του κλίματος μέσω της αδιάβροχης μεμβράνης 2 στρώσεων και του αποσπώμενου γιλέκου microfleece, επιτρέποντάς του να προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες για ευελιξία στον πραγματικό κόσμο.

1. Με ένα κύριο πλαίσιο κατασκευασμένο από πολυ-ύφασμα 600D και ένα τεχνικό ελαστικό μαλακό κέλυφος για βέλτιστο συνδυασμό ανθεκτικότητας, μικρού βάρους και άνεσης, το Stella Alya Sport Jacket διαθέτει διακριτικά ενσωματωμένη κορυφαία θωράκιση Nucleon Flex Plus για αποδεδειγμένη προστασία από κρούσεις. Το μπουφάν διαθέτει σταθερή αδιάβροχη μεμβράνη για αποδεδειγμένη απόδοση σε βρεγμένο καιρό.

2. Διαθέτοντας βελτιστοποιημένη εφαρμογή για γυναίκες που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ενεργητικής προστασίας του άνω μέρους του σώματος, το μπουφάν είναι Tech-Air® Ready και μπορεί να φιλοξενήσει το σύστημα αερόσακων Tech-Air® 5 ή Tech-Air® 3. Στρατηγικά τοποθετημένα ένθετα ελαστικού πάνελ έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενούν ένα σύστημα αερόσακου Tech-Air®, επιτρέποντας την επέκταση όταν φουσκώνει ο αερόσακος και προσφέρουν υψηλό επίπεδο ανατομικής απόδοσης και εξαιρετική εφαρμογή όταν οδηγείτε χωρίς να ενοχλεί ο αερόσακος.

3. Η θωράκιση Nucleon Flex Plus επιπέδου 1 στους ώμους και τους αγκώνες προσφέρει βέλτιστη αντίσταση κατά των κρούσεων και της τριβής, ενώ είναι επίσης εξαιρετικά εύκαμπτη για βέλτιστη άνεση.

4. Υφασμάτινη κατασκευή με εκτεταμένα πάνελ softshell για βέλτιστο συνδυασμό εφαρμογής, άνεσης, μικρού βάρους και ελευθερίας κινήσεων.

*
*
*
*