• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ-ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ALPINESTARS TECHDURA ΜΑΥΡΟ ΚΑΦΕ

Κωδικός προϊόντος: 45035
Κωδικός SKU: 3704524-1286-S
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€344,00
*
+ -

Το Techdura Jacket είναι εξαιρετικά αρθρωτό και διαθέτει τεχνικές πτυχές μοναδικές για την Alpinestars. Κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό και στιβαρό ελαστικό polyamide υλικό καμβά με αποσπώμενα μανίκια raglan και αεραγωγούς στο πλάι του κορμού, το μπουφάν Techdura μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στις περιβαλλοντικές συνθήκες, σχεδιασμένο για να αντέχει τις κακουχίες της οδήγησης enduro αλλά και εκτός δρόμου. Το Techdura Jacket είναι αδιάβροχο και αντιανεμικό για να προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει πάνω από οποιοδήποτε προστατευτικό άνω μέρους του σώματος της Alpinestars. Το μπουφάν διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη τσέπη για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση ενός camelback για νερό.

Εντελώς μοναδικό στο Techdura Jacket, είναι το αποσπώμενο τακτικό γιλέκο που περιλαμβάνεται στο μπουφάν. Το tactical pack προσαρμόζεται ξεχωριστά στην πλάτη και στο στήθος, παρέχοντας 4 θήκες στο στήθος με ένα χώρο ροής αέρα στη μέση, στο μπροστινό μέρος, καθώς και μια πίσω θήκη για μια ξεχωριστό camelback για νερό ή άλλο εξοπλισμό. Το μπουφάν Techdura με το tactical pack είναι η τέλεια επιλογή, καθιστώντας βολικό για τους αναβάτες enduro να μεταφέρουν διαφορετικά αντικείμενα, ανάλογα με τις ανάγκες της διαδρομής.

Το Techdura Jacket θέτει ένα μοναδικό νέο σύγχρονο πρότυπο με τη στιβαρή αλλά ελαστική κατασκευή του, για να βοηθήσει τους αναβάτες enduro και off-road να κατακτήσουν όλους τους τύπους εδάφους με άνεση και στυλ.

*
*
*
*