• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ALPINESTARS GP Plus R v4 ΜΑΥΡΟ ΛΕΥΚΟ

Κωδικός προϊόντος: 44964
Κωδικός SKU: 3100524-12-48
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€574,00
*
+ -

Το Race δερμάτινο μπουφάν GP Plus V4 είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εξέλιξη του παγκοσμίου φήμης V3, είναι μια πλήρης επανάσταση. Με αναθεωρημένη σιλουέτα, βελτιωμένη επιλογή υλικού, νέα εκσυγχρονισμένη εμφάνιση με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και ελαφρύτερο συνολικό βάρος, το μπουφάν GP Plus V4 είναι η τέλεια επιλογή.

Οι τρεις κύριες διαφορές στο νέο GP Plus V4 είναι η χρήση του ελαστικού υλικού A-CS™ Plus, της εκτεταμένης θωράκισης αγκώνων GP-R Lite και ενός νέου, εκσυγχρονισμένου γραφικού.

Το ελαστικό υλικό A-CS™ Plus είναι το σύνθετο ελαστικό Alpinestars, το οποίο βρίσκεται στα μεγάλα πλαϊνά πάνελ του σακακιού. Μια τεχνολογία υλικού που προέρχεται από το MotoGP, το τέντωμα A-CS™ Plus παρέχει αυξημένη ελαστικότητα, υψηλή αντοχή στην τριβή, μεγαλύτερη αντοχή στο σχίσιμο από το δέρμα, συν χαμηλότερο προφίλ και συνολικό βάρος – όλα σημαντικά χαρακτηριστικά που απαιτούν οι μοτοσικλετιστές όταν πρόκειται για αυξημένη άνεση και απόδοση.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής πλαισίου του GP Plus V4 είναι ένας συνδυασμός δέρματος με τεχνολογικό ελαστικό υλικό στο στήθος, τους ώμους, το πίσω μέρος του λαιμού και τα εσωτερικά μπράτσα.

Υπάρχουν εξωτερικά ρυθμιστικά ώμων DFS Dynamic Friction Shield με θωράκιση Nucleon Flex Plus CE Level 1 από κάτω. Εσωτερικά, το μπουφάν περιλαμβάνει ένα αποσπώμενο θερμικό γιλέκο 80g και ενσωματώνει μακριές οπές ροής αέρα απευθείας ανοίγματος στην κοιλιά για αερισμό και διαχείριση του κλίματος.

*
*
*
*