• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ SENA 5R LITE

Κωδικός προϊόντος: 44348
Κωδικός SKU: 5RLITE-01
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€104,00
+ -

ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLUETOOTH

Ένα απλοποιημένο σύστημα επικοινωνίας. Τα ακουστικά επικοινωνίας Bluetooth Sena 5R LITE διαθέτουν ενδοεπικοινωνία 2-Way HD και συνδεσιμότητα smartphone για μουσική, GPS, λήψη τηλεφωνικών κλήσεων και πολλά άλλα. Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD για οπτική επιβεβαίωση των ρυθμίσεων της συσκευής πριν από τη βόλτα σας.

INTERCOM RIDER TO RIDER

Το συμπαγές 5R LITE επιτρέπει τη σύνδεση με έναν άλλο αναβάτη μέσω ενδοεπικοινωνίας Bluetooth. Το 5R είναι συμβατό με όλες τις συσκευές Sena και Sena που διαθέτουν ενδοεπικοινωνία Bluetooth. Απλώς συνδυάστε το 5R LITE με μια άλλη συσκευή και απολαύστε ανοιχτή και hands-free επικοινωνία με απόσταση έως και 700 m (0,4 mi).

ΣΥΝΔΕΣΗ SMARTPHONE

Τα ακουστικά μοτοσικλέτας Sena 5R LITE επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να συνδέσουν  εύκολα ένα smartphone για να μεταδώσουν την αγαπημένη τους μουσική ή podcast, να ενεργοποιήσουν την πλοήγηση GPS βήμα-βήμα και ακόμη και να λάβουν μια τηλεφωνική κλήση αν χρειαστεί.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ SENA MOTORCYCLES

Συνδέστε το 5R με την εφαρμογή Sena Motorcycles για να ελέγξετε μια ποικιλία λειτουργιών της συσκευής από τα δάχτυλά σας. Οι αναβάτες μπορούν να διαμορφώσουν ρυθμίσεις και ακόμη και να έχουν πρόσβαση στον οδηγό γρήγορης εκκίνησης του 5R από την άνεση του smartphone τους.  Μεταβείτε στο App Store ή στο Google Play store για να κατεβάσετε την εφαρμογή Sena Motorcycles.

*
*
*
*