• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΡΑΝΟΥΣ SENA 5S

Κωδικός προϊόντος: 44349
Κωδικός SKU: 5S-02
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€175,00
+ -

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ SENA 5S

Γεννημένο από το θρυλικό Sena SMH5, το Sena 5S είναι η επόμενη γενιά πολυσύχναστων και γεμάτη αξία ενδοεπικοινωνιών της Sena. Με αυτήν την εύχρηστη και προσβάσιμη μονάδα, έχετε ηχεία υψηλής ευκρίνειας στο κράνος, αμφίδρομη ενδοεπικοινωνία υψηλής ευκρίνειας και ενσωματωμένη οθόνη LCD. όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε σε εκπληκτική τιμή. Το 5S με Bluetooth® 5 σάς κρατά συνδεδεμένο με τον οδηγό ή τον συνοδηγό σας με ενσωματωμένα προφίλ ποιότητας ήχου HD, κοινής χρήσης μουσικής και ισοσταθμιστή ήχου. Με ακόμη περισσότερες δυνατότητες ενσωματωμένες, σας επιτρέπει επίσης να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς χέρια και ακούστε τις προτροπές GPS σας. Το 5S διαθέτει κιτ εγκατάστασης κράνους και μικρόφωνο boom. Το Jog Dial δημιουργεί μια διαισθητική διεπαφή χρήστη που είναι πολύ πιο εύκολο να ελέγχεται κατά την οδήγηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα οδηγείτε πιο ασφαλή.

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ HD ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

Τα πρόσφατα επανασχεδιασμένα ηχεία στο κράνος είναι βελτιστοποιημένα τόσο για φυσική άνεση όσο και για εντυπωσιακή απόδοση ήχου. Τα συγκεκριμένα ηχεία έχουν σχεδιαστεί με λοξότμητη κωνικότητα και χωράνε εύκολα στις τσέπες των ηχείων ενός κράνους, δίνοντας στον αναβάτη μια άνετη εμπειρία. Αλλά η εξωτερική σχεδίαση δεν είναι τίποτα αν η έξοδος ήχου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Με αξιοσημείωτη αύξηση της έντασης, ενίσχυση μπάσων και ευκρίνεια, αυτά τα ολοκαίνουργια ηχεία HD όχι μόνο ανταποκρίνονται στις προσδοκίες αλλά τις καταστρέφουν! Η επικοινωνία σε κρυστάλλινη αμφίδρομη ενδοεπικοινωνία Bluetooth HD δεν ακουγόταν ποτέ τόσο καλή.

ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η οθόνη LCD σας δίνει τη δυνατότητα να επαληθεύσετε γρήγορα τις συνδέσεις και τις ρυθμίσεις σας πριν καν φορέσετε το κράνος σας. Και το φιλικό προς τα γάντια Jog Dial είναι ιδανικό για να αλλάζετε την ένταση ή να απαντάτε στις τηλεφωνικές σας κλήσεις ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε από την εφαρμογή Sena Utility στο smartphone σας για να διαμορφώσετε τα ακουστικά Bluetooth 5S όπως θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εφαρμογή Utility παρέχει επίσης πρόσβαση σε τέσσερις προεπιλογές EQ ενίσχυσης μπάσων, ισορροπίας, μεσαίας ενίσχυσης ή ενίσχυσης πρίμων. ακούστε τους ρυθμούς σας όπως θέλετε!

*
*
*
*