• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ NOCO GENIUS2D SMART DIRECT MOUNT EYELET 12V 2A

Κωδικός προϊόντος: 46226
Κωδικός SKU: GENIUS2DEU
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€70,00
+ -

Παρουσιάζουμε τον GENIUS2D, έναν από τους πιο ισχυρούς, με την υψηλότερη απόδοση, ενεργειακά αποδοτικούς και συμπαγείς φορτιστές μας. Το GENIUS2D είναι ένας φορτιστής μπαταρίας 2 amp απευθείας τοποθέτησης και συσκευή συντήρησης μπαταρίας που έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται με ασφάλεια κοντά στην μπαταρία. Είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μπαταριών μολύβδου-οξέος 12 Volt, συμπεριλαμβανομένων μπαταριών flooded, gel, AGM και άλλων μπαταριών που δεν χρειάζονται συντήρηση.
Ολοκαίνουργιος φορτιστής μπαταρίας επόμενης γενιάς - τώρα μικρότερος, ελαφρύτερος και με βελτιωμένες λειτουργίες για αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.
Σχεδιασμένο για μπαταρίες μολύβδου-οξέος 12 volt, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων μπαταριών flooded, gel, AGM και χωρίς συντήρηση, καθώς και για μπαταρίες αυτοκινήτου, θαλάσσης, RV και βαθιού κύκλου.
Το τέλειο σύστημα συντήρησης μπαταρίας για καθημερινή συντήρηση μπαταριών ή μακροχρόνια αποθήκευση αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών, RV και εξοπλισμού, καθώς και κατάλληλο για φόρτιση ATV, wave runners, χλοοκοπτικά και άλλα.
Σχεδιασμένο για να τοποθετείται με ασφάλεια κοντά στην μπαταρία με το στιβαρό στήριγμα στερέωσης με κούμπωμα και τοποθετείται αβίαστα στα περισσότερα υλικά με βίδες με αυτοκόλλητη κεφαλή δοκών.
Ενσωματωμένος θερμικός αισθητήρας για μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και αντισταθμίζει αυτόματα τη φόρτιση τόσο για κρύο όσο και για ζεστό περιβάλλον.
Απολαύστε αμέτρητες ώρες ασφαλούς φόρτισης χωρίς κίνδυνο υπερφόρτισης των μπαταριών σας, καθώς και πρόσθετη ασφάλεια, όπως συνδέσεις με προστασία από σπινθήρες και προστασία αντίστροφης πολικότητας.
Περιλαμβάνει φορτιστή μπαταρίας 2 amp απευθείας τοποθέτησης και διάταξη συντήρησης μπαταρίας με καλώδιο A/C τύπου A 24 ιντσών και καλώδιο D/C 24 ιντσών με οπές, καθώς και βραχίονα στήριξης, βίδες με αυτοκόλλητη κεφαλή δοκών και οδηγός χρήσης, συν μια 3ετή εγγύηση χωρίς προβλήματα.

*
*
*
*