• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ TECMATE OPTIMATE SOLAR 60W

Κωδικός προϊόντος: 43612
Κωδικός SKU: TM523-6
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€255,20
+ -

Σύστημα φόρτισης & παρακολούθησης OptiMATE Solar 12V, η λύση φροντίδας μπαταριών SMART 24-7 που τροφοδοτείται από τον ήλιο.

Το έξυπνο σύστημα OptiMate Solar περιλαμβάνει ένα ηλιακό πάνελ 60 Watt και έναν έξυπνο συνδυασμό φορτιστή-οθόνης OptiMate Solar, που φορτίζει και διατηρεί μια μπαταρία 12 V κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρακολουθεί και εμφανίζει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας τη νύχτα.

Η πολυκρυσταλλική τεχνολογία ευρέος φάσματος του ηλιακού πάνελ παράγει ισχύ ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, που ο ελεγκτής OptiMate μετατρέπει σε παλμούς υψηλού ρεύματος πιο αποτελεσματικούς για τη φόρτιση και τη συντήρηση μιας μπαταρίας 12 V.

Τη νύχτα το έξυπνο χειριστήριο μετατρέπεται σε οθόνη μπαταρίας, παρέχοντας πληροφορίες μπαταρίας κάθε 3 δευτερόλεπτα στον ευανάγνωστο πίνακα 3 LED.

Εξοικονομεί άδειες μπαταρίες έως και 1V με τη μοναδική παλμική του δράση.

Η ταχύτερη φόρτιση παρέχεται καθώς ο έλεγχος «έξυπνης φόρτισης» επιλέγει παλμό ή συνεχή φόρτιση ανάλογα με την ένταση του ηλιακού φωτός.

Η έξυπνη συντήρηση συνεχίζεται την επόμενη μέρα εάν η μπαταρία διατηρηθεί η φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας, διαφορετικά το πρόγραμμα επανέρχεται στο βήμα OPTIMIZE.

Η κατάσταση της μπαταρίας εμφανίζεται κάθε 3 δευτερόλεπτα. Ένδειξη ετοιμότητας για STD και μπαταρίες AGM υψηλής απόδοσης. Αντλεί λιγότερο από 0,5 mA κατά τη λειτουργία παρακολούθησης.

Μεταβαίνει αυτόματα σε CHARGE όταν επαρκεί η ηλιακή ενέργεια.

Ο ελεγκτής φορτιστή-οθόνης OptiMate είναι ξεχωριστός από το ηλιακό πάνελ και μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στο όχημα ή την μπαταρία, ώστε να παρακολουθείται εύκολα η πρόοδος φόρτισης και συντήρησης.

Το ηλιακό πάνελ πρέπει να είναι τοποθετημένο και υπό γωνία ώστε να δέχεται απευθείας ηλιακό φως.

Η απόσταση μεταξύ μπαταρίας και πίνακα είναι 315 cm / 124''.

Για επέκταση, χρησιμοποιήστε OptiMate Cable Extenders O-03, O-13 ή O-23 και τοποθετήστε το μεταξύ του ηλιακού πάνελ και του ελεγκτή παρακολούθησης φόρτισης OptiMate.

(EN) Εξωτερική διάσταση, συμπεριλαμβανομένων των γωνιακών στηριγμάτων: Πλάτος = 65,9 cm / 16 7/8” Ύψος = 68,6 cm / 27” Βάθος = 3,3 cm / 1 1/4”

Ισχύς 60 Watt (μέγ.)

12V ονομαστική, 22V μέγιστο.

Για εξωτερικούς χώρους.

Αδιάβροχο, πλαίσιο αλουμινίου με 4 x στηρίγματα στήριξης, καλώδιο εξόδου 200cm / 80'' με υποδοχή SAE.

Ελεγκτής OptiMate Charge-Monitor:

5Α από πίνακα 60W (μέγ. μέσο ρεύμα), παλμικό ρεύμα 3-5Α

Για εσωτερικούς / εξωτερικούς χώρους (χαμηλότερη θερμοκρασία: -4°F / -20°C).

Εκκίνηση χαμηλού Volt 1V

Ιδανικό για μπαταρίες STD, AGM & GEL 12V από 2 – 240Ah.

Είσοδοι 15 – 22V

Αδιάβροχη θήκη ελεγκτή φόρτισης.

Αδιάβροχο καλώδιο μπαταρίας, τυπικό σετ κλιπ μπαταρίας & ηλιακό πάνελ 60W

Δεν υπάρχει κίνδυνος υπερφόρτισης. Απόλυτα ασφαλές για ηλεκτρονικά οχήματα. Οι σπινθήρες καταστέλλονται. Ασφαλές για μακροχρόνια συντήρηση της μπαταρίας. Αυτόματο κλείσιμο σε περίπτωση βραχυκυκλώματος ή αποσύνδεσης της μπαταρίας. 3 χρόνια περιορισμένη εγγύηση αντικατάστασης.

*
*
*
*