• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΗΧΑΝΗΣ SPRING REVOLUTION 2102 COMPETITION RACE ΓΚΡΙ ΜΠΛΕ

Κωδικός προϊόντος: 42518
Κωδικός SKU: 2102
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€18,00
*
+ -

Κάλτσες μοτοσυκλετιστών SPRING REVOLUTION 2102 COMPETITION RACE

Οι μοναδικές κάλτσες ειδικών προδιαγραφών και ιδιοτήτων, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για αποκλειστική χρήση από μοτοσυκλετιστές.

Οι τεχνικές κάλτσες Spring Competition Race 2102 έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε δρόμο και πίστα. Φορώντας αυτές τις κάλτσες σε συνδυασμό με αγωνιστικές μπότες, ο αναβάτης έχει πάντα την αίσθηση ότι έχει πάντα δροσερά και στεγνά πόδια κατά την οδήγηση χάρη στις πολύ λεπτές και εξαιρετικά υδατοαπωθητικές τεχνικές ίνες από τις οποίες είναι κατασκευασμένη η κάλτσα, η οποία στη συνέχεια υποβοηθείται από ultra -λεπτά ανατομικά επιθέματα με ζώνες υψηλού αερισμού. Χάρη σε αυτές τις κάλτσες, ο αναβάτης αποκτά τη μέγιστη ευαισθησία στα πόδια του που του επιτρέπει να επιτύχει υψηλές επιδόσεις ακόμα και μετά από μια μεγάλη περίοδο στρες.

* Με τέλεια ανατομική σχεδίαση κάθε ζευγάρι διαθέτει δεξιά (R) & αριστερή (L) κάλτσα ενώ η σωστή επιλογή μεγέθους βοηθάει στην σωστή απόδοση των ιδιοτήτων που προσφέρουν. Αν επιθυμείτε στενή εφαρμογή μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρότερο μέγεθος από αυτό των υποδημάτων που χρησιμοποιείτε.

*
*
*
*