• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ EVOLUTION LINE TITANIUM AKRAPOVIC HONDA CRF 250 R/RX

Κωδικός προϊόντος: 46836
Κωδικός SKU: S-H2MET13-FDHLTA
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€1814,00
+ -

Αυτό το σύστημα, προσαρμοσμένο στον περιορισμένο χώρο που διαθέτει η μοτοσικλέτα, συνδυάζει απόδοση και ανθεκτικότητα για ακραίες συνθήκες και τις κακουχίες των αγώνων εκτός δρόμου.

Κατασκευάζεται από ελαφριά, υψηλής ποιότητας, κράματα τιτανίου υψηλής ποιότητας, με διαφορετικό πάχος στα τμήματα για να εξασφαλίζεται τέλεια προστασία και να μειώνεται το συνολικό βάρος. Μια νέα επιφάνεια με προφίλ επηρεάζει τον ήχο ώστε να πληροί τα όρια θορύβου της FIM για τους αγώνες, και προσθέτει αντοχή και ανθεκτικότητα στον σιγαστήρα, ενώ παράλληλα προσφέρει έναν βαθύ, γεμάτο ήχο που αγκαλιάζει τον ισορροπημένο παλμό του μονοκύλινδρου κινητήρα.

Ο σιγαστήρας είναι ο μεγαλύτερος δυνατός για τον διαθέσιμο χώρο. Αυτό επιτρέπει την αυξημένη ηχομόνωση, η οποία μετριάζει τις επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη βελτιωμένη ροή των καυσαερίων για να διανύσουν το δρόμο τους από το θάλαμο καύσης με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς. Η πρόσθετη αντοχή που δημιουργείται από τον σχεδιασμό βοηθά στην ανθεκτικότητα και παρέχει αυξημένη ανθεκτικότητα στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Προσφέρει αυξημένη απόκριση σε όλο το εύρος στροφών και βέλτιστη αίσθηση όταν ανοίγει το γκάζι, δίνοντας στον αναβάτη μεγάλη εκτίμηση του ελέγχου. Τα επίπεδα ισχύος και ροπής έχουν αυξηθεί, με επιπλέον 0,5 kW (0,7 HP) στις 4.750 σ.α.λ. και 1,1 Nm στις 4.770 σ.α.λ. να καταγράφονται στο εσωτερικό δυναμόμετρο σε διαδοχικές δοκιμές με το στάνταρ σύστημα εξάτμισης του βασικού εξοπλισμού.

Η εξάτμιση Evolution Line (Titanium) διαθέτει ειδική τεχνική αποτύπωσης του λογότυπου στην επιφάνεια για μεγαλύτερη αντοχή και έναν συλλέκτη τιτανίου με ενσωματωμένο θάλαμο αντήχησης για βέλτιστη απόδοση και ήχο, ο οποίος καλύπτεται από μια πρόσφατα σχεδιασμένη θερμική προστασία τιτανίου. Η εγκατάσταση είναι μια απλή λειτουργία plug-and-play, χωρίς να απαιτείται remapping.

Το σύστημα εξάτμισης ταιριάζει επίσης σε Honda CRF 300RX 2022, αλλά σε αυτή την περίπτωση απαιτείται remapping.

ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΈΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΡΟΜΈΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ.

HONDA CRF 250 R/RX 2022 - 2024

Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟCRF 250 R  
ΕΤΑΙΡΕΙΑHONDA  
*
*
*
*