• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ EVOLUTION LINE TITANIUM AKRAPOVIC YAMAHA WR 250 F / YZ 250 F

Κωδικός προϊόντος: 46784
Κωδικός SKU: S-Y2MET17-FDHLTA
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€1853,00
+ -

Αυτό το προϊόν είναι πλήρως κατασκευασμένο από ελαφριά, υψηλής ποιότητας κράματα τιτανίου. Τα διαφορετικά πάχη σε διάφορα τμήματα εξασφαλίζουν τέλεια προστασία και μειώνουν το συνολικό βάρος – για εξοικονόμηση 19,7% (0,8 kg) σε σχέση με την εγοστασιακή  εξάτμιση – και επιτρέπουν στην πρόσθετη αντοχή που δημιουργείται από το σχεδιασμό να παρέχει βελτιωμένη ελαστικότητα στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει τέλεια στον περιορισμένο χώρο της μοτοσικλέτας, έχει προσαρμοστεί ώστε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εντός του διαθέσιμου χώρου. Αυτό επιτρέπει την αυξημένη σίγαση του ήχου για να μετριάσει τις επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη βελτιωμένη ροή των καυσαερίων από τον θάλαμο καύσης με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς.

Τα επίπεδα ισχύος και ροπής αυξάνονται κατά 0,5 kW (0,7 hp) επιπλέον στις 12.500 rpm και 0.5 Nm στις 12.000 rpm, αντίστοιχα, όταν δοκιμάζονται στο εσωτερικό δυναμό σε δοκιμές back-to-back έναντι εργοστασιακής εξάτμισης. Προσφέροντας αυξημένη απόκριση σε όλο το εύρος στροφών, το Evolution Line (Titanium) έχει μια νέα επιφάνεια με προφίλ, η οποία επηρεάζει τον βαθύ, πλήρη ήχο και έναν ενσωματωμένο θάλαμο συντονισμού για βέλτιστη απόδοση που αρμόζει στον ήχο μιας εξάτμισης Akrapovič, όλα σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται Όρια θορύβου FIM για ανταγωνισμό.

Φινίρισμα με ένα ειδικά τυπωμένο λογότυπο στην επιφάνεια, δεν υπάρχει αυτοκόλλητο ή χάραξη, αλλά διαφορετική. Αναπτύχθηκε για χρήση μόνο σε αγώνιστικές πίστες, είναι μια απλή λειτουργία plug-and-play για εγκατάσταση, χωρίς να απαιτείται επαναχαρτογράφηση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

WR 250 F 2024

YZ 250 F 2024

Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟWR 250 F ,   YZ 250 F  
ΕΤΑΙΡΕΙΑYAMAHA  
*
*
*
*