• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ EVOLUTION LINE FULL EXHAUST SYSTEM OFFROAD TITANIUM AKRAPOVIC YAMAHA WR 450 F, YZ 450 F

Κωδικός προϊόντος: 46926
Κωδικός SKU: S-Y4MET16-FDHLTA
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€1850,00
+ -

Η στενή συνεργασία μεταξύ των τμημάτων Racing R&D και R&D της Akrapovič είχε ως αποτέλεσμα μια εξάτμιση σχεδόν πανομοιότυπη με τις προδιαγραφές αυτής με την οποία θα αγωνιστεί η Monster Energy Yamaha Factory MXGP Team τη σεζόν 2023 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός ταιριάζει στον περιορισμένο χώρο της μοτοσικλέτας και είναι ο μεγαλύτερος που θα επιτρέψει ο χώρος. Αυτό επιτρέπει την αυξημένη ηχομόνωση για τον μετριασμό των επιπτώσεων στο φυσικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη βελτιωμένη ροή των καυσαερίων για να διανύσουν το δρόμο τους από το θάλαμο καύσης με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς.

Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ελαφριά, υψηλής ποιότητας κράματα τιτανίου, αυτό το σύστημα προσφέρει εξοικονόμηση βάρους 20,4% (0,9 kg) σε σχέση με την αρχική εξάτμιση. Τα διαφορετικά πάχη στα τμήματα εξασφαλίζουν τέλεια προστασία και μειώνουν το συνολικό βάρος, επιτρέποντας στην πρόσθετη αντοχή που δημιουργείται από τον σχεδιασμό να παρέχει αυξημένη ανθεκτικότητα στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Προσφέρει αυξημένη απόκριση σε όλο το εύρος στροφών, με τα επίπεδα ισχύος και ροπής να αυξάνονται κατά επιπλέον 1,8 kW (2,4 hp) στις 10.600 σ.α.λ. στο εσωτερικό δυναμόμετρο και 1,5 Nm στις 10.500 σ.α.λ. σε διαδοχικές δοκιμές, όπως καταγράφηκαν σε σχέση με το στάνταρ σύστημα εξάτμισης του βασικού εξοπλισμού.

Μια νέα επιφάνεια με προφίλ, η οποία επηρεάζει τον βαθύ, γεμάτο ήχο, και ένας ενσωματωμένος θάλαμος αντήχησης για βέλτιστη απόδοση και όπως αρμόζει στον ήχο μιας εξάτμισης Akrapovič, έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι αυτό το σύστημα πληροί τα όρια θορύβου της FIM για αγώνες. Για την αποτύπωση του λογότυπου στην επιφάνεια χρησιμοποιήθηκε μια ειδική τεχνική: δεν υπάρχει αυτοκόλλητο ή χάραξη, αλλά ένας νέος τρόπος προσθήκης του λογότυπου. Αναπτύχθηκε για χρήση μόνο σε κλειστές αγωνιστικές πίστες, η εγκατάσταση είναι μια απλή λειτουργία plug-and-play, χωρίς να απαιτείται remapping.

ΑΥΤO ΤΟ ΠΡΟΪOΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟI ΤΙΣ ΑΠΑΙΤHΣΕΙΣ ΣΥΜΜOΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠEΣ ΡYΠΩΝ ΓΙΑ ΧΡHΣΗ ΣΕ ΔΡOΜΟ Ή ΕΘΝΙΚH ΟΔO.

YAMAHA

WR 450 F - 2024

YZ 450 F - 2024-2023

Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟWR 450 F ,   YZ 450 F  
ΕΤΑΙΡΕΙΑYAMAHA  
*
*
*
*