• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΟΛΟΣΩΜΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ EVOLUTION LINE TITANIUM AKRAPOVIC HONDA CRF450R

Κωδικός προϊόντος: 46904
Κωδικός SKU: S-H4MET16-FDHLTA
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€1815,00
+ -

ΜOΝΟ ΓΙΑ ΧΡHΣΗ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤEΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚEΣ ΔΙΑΔΡΟΜEΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΟΡIΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡHΣΗ ΣΤΟ ΔΡOΜΟ.

Αυτό το σύστημα, προσαρμοσμένο στον περιορισμένο χώρο που διαθέτει η μοτοσικλέτα, συνδυάζει απόδοση και ανθεκτικότητα για ακραίες συνθήκες και τις κακουχίες των αγώνων εκτός δρόμου.

Κατασκευασμένο από ελαφριά, υψηλής ποιότητας, κράματα τιτανίου, με διαφορετικό πάχος στα τμήματα για να διασφαλίζεται η τέλεια προστασία και να μειώνεται το συνολικό βάρος, το σύστημα είναι κατά 26,5% ελαφρύτερο από τη βασική εξάτμιση. Μια νέα επιφάνεια με προφίλ επηρεάζει τον ήχο ώστε να πληροί τα όρια θορύβου της FIM για τους αγώνες, και προσθέτει αντοχή και ανθεκτικότητα στον σιγαστήρα, ενώ παράλληλα προσφέρει έναν βαθύ, γεμάτο ήχο που αγκαλιάζει τον ισορροπημένο παλμό του μονοκύλινδρου κινητήρα.

Ο σιγαστήρας είναι ο μεγαλύτερος δυνατός για τον διαθέσιμο χώρο. Αυτό επιτρέπει την αυξημένη ηχομόνωση, η οποία μετριάζει τις επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα διευκολύνει τη βελτιωμένη ροή των καυσαερίων για να διανύσουν το δρόμο τους από το θάλαμο καύσης με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς. Η πρόσθετη αντοχή που δημιουργείται από τον σχεδιασμό βοηθά στην ανθεκτικότητα και παρέχει αυξημένη ανθεκτικότητα στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Προσφέρει αυξημένη απόκριση σε όλο το εύρος στροφών και βέλτιστη αίσθηση όταν ανοίγει το γκάζι, δίνοντας στον αναβάτη μεγάλη εκτίμηση του ελέγχου. Τα επίπεδα ισχύος και ροπής έχουν αυξηθεί με επιπλέον 2,1 kW (2,8 HP) στις 9.750 σ.α.λ. και 1,8 Nm στις 9.460 σ.α.λ. που καταγράφηκαν στο εσωτερικό δυναμόμετρο σε διαδοχικές δοκιμές με το στάνταρ σύστημα εξάτμισης του βασικού εξοπλισμού.

Η εξάτμιση Evolution Line (Titanium) διαθέτει μια ειδική τεχνική αποτύπωσης του λογότυπου στην επιφάνεια για μεγαλύτερη αντοχή και έναν συλλέκτη τιτανίου με ενσωματωμένο θάλαμο αντήχησης για βέλτιστη απόδοση και ήχο, ο οποίος καλύπτεται από μια νεοσχεδιασμένη θερμική ασπίδα τιτανίου. Η εγκατάσταση είναι μια απλή λειτουργία plug-and-play, χωρίς να απαιτείται αναπροσαρμογή.

Το σύστημα εξάτμισης ταιριάζει στην έκδοση Honda CRF 450 X.

HONDA

CRF 450 R - 2024

CRF 450 R - 2023

CRF 450 R - 2023 - 50th Anniversary

CRF 450 R - 2022

CRF 450 R - 2021

Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟCRF 450 R  
ΕΤΑΙΡΕΙΑHONDA  
*
*
*
*