• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

PREMIER Devil Carbon BM ΚΡΑΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟ

Κωδικός προϊόντος: 46218
Κωδικός SKU: APINTDEICARMON00XS
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€493,00
*
+ -

Η κατασκευή του εξωτερικού κελύφους κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικά μεγέθη καλουπιών από aramidic ίνες άνθρακα σε συνδυασμό με εποξική ρητίνη.

Το εσωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από υλικό EPS, μια ιδιαίτερη πεπιεσμένη πολυστερίνη σε πολλές στρώσεις με διαφορετική πυκνότητα.

Η κατασκευή του δίνει στο κράνος καλή απόδοση στη διανομή ενέργειας σε περίπτωση σύγκρουσης και είναι ελαφρύ.

Το γείσο είναι πολυανθρακικό κατά των γρατσουνιών και το κράνος είναι εξοπλισμένο με ένα μικρό εσωτερικό σκούρο ανασυρόμενο γείσο που επιτρέπει τη βέλτιστη οδήγηση κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και συνθήκες φωτός.

Μηχανισμός κλεισίματος γείσου τοποθετημένος στην προστασία του πηγουνιού.

Το κράνος διαθέτει επίσης ειδικό μηχανισμό που με ένα απλό κλικ κάνει το κράνος πιο ασφαλές και αθόρυβο ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Οι φαρδιοί αεραγωγοί που τοποθετούνται στην μπροστινή πλευρά της προστασίας του πηγουνιού επιτρέπουν καλό αερισμό ενώ ο πίσω εξαγωγέας εξασφαλίζει την έξοδο ζεστού αέρα.

Το κιτ "Advanced Padding System" περιλαμβάνεται στη συσκευασία, επιτρέποντας στον πελάτη να προσαρμόσει την εσωτερική εφαρμογή που αφαιρείται, πλένεται και γίνεται υποαλλεργικό με απολύμανση.

Τοποθετούνται εσωτερικές επενδύσεις για να αφήνουν χώρο για γυαλιά.

Μικρομετρικός ιμάντας που επιτρέπει γρήγορη απελευθέρωση και είναι προετοιμασμένος για την εγκατάσταση συστήματος επικοινωνίας Bluetooth.

Σκούρα ζελατίνα περιλαμβάνεται με το κράνος.

ΜΕΓΕΘΗ (σε cm)

XS 53-54

S 55-56

M 57

Μ+ 58

L 59

XL 60

XXL 61

*
*
*
*