• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

PREMIER DISCOVERY CARBON Κράνος Μηχανής Full Face με Pinlock ΜΑΥΡΟ

Κωδικός προϊόντος: 45028
Κωδικός SKU: APINTDISCARCAR00
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€456,00
*
+ -

Η κατασκευή του εσωτερικού κελύφους είναι υλικό EPS που διατίθεται σε διαφορετικές πυκνότητες για τη διασπορά της ενέργειας που απελευθερώνεται σε περίπτωση πρόσκρουσης.
Η κατασκευή του εξωτερικού κελύφους χρησιμοποιεί δύο μεγέθη καλουπιού για να αυξήσει την απόδοση ανάλογα με το μέγεθος, χρησιμοποιώντας ίνες άνθρακα αραμιδίου σε συνδυασμό με εποξική ρητίνη για να κάνει το κέλυφος ελαφρύ, ελαστικό και ανθεκτικό.
Τα μικρά μεγέθη κελύφους κυμαίνονται από XS έως M και μεγαλύτερα μεγέθη κελύφους από L έως XXL.
Το κιτ "Advanced Padding System" που περιλαμβάνεται με το κράνος επιτρέπει την προσαρμογή του εσωτερικού για καλύτερη εφαρμογή και άνεση.
Το κιτ είναι κατασκευασμένο από υλικά που αναπνέουν, είναι υποαλλεργικό και πλήρως πλένεται και αφαιρείται.
Το μικρομετρικό κλείσιμο επιτρέπει τη γρήγορη απελευθέρωση και είναι προετοιμασμένο για εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνίας Bluetooth.
Το σύστημα Easy Fit επιτρέπει επαρκή χώρο για οδήγηση με συνταγογραφούμενους φακούς.
Εξασφαλίζεται βέλτιστος αερισμός χάρη στη μεγάλη μπροστινή εισαγωγή, την εισαγωγή προστατευτικού πηγουνιού και τους απορροφητήρες στο πίσω μέρος.
Το ανθεκτικό στις γρατσουνιές γείσο από πολυανθρακικό είναι επίσης εξοπλισμένο με σκούρο εσωτερικό γείσο για βέλτιστη οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και συνθήκες φωτός, αυτό το γείσο λειτουργεί με μοχλό στην αριστερή πλευρά του κράνους.
Το κράνος είναι επίσης εξοπλισμένο με φακό Pinlock® που μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς εξοπλισμό.
Το ειδικά σχεδιασμένο μπλοκ κλεισίματος γείσου στο προστατευτικό του πηγουνιού είναι ένας ειδικός μηχανισμός που με απλό κλικ κάνει το κράνος πιο αθόρυβο και ασφαλές ακόμα και σε υψηλή ταχύτητα.

ΜΕΓΕΘΗ (σε cm)

XS 53-54

S 55-56

M 57-58

L 59-60

XL 61-62

XXL 63-64

*
*
*
*