• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΩΡΑΚΑ ALPINESTARS Bionic Tech v3 ΜΑΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Κωδικός προϊόντος: 45116
Κωδικός SKU: 6506524123S
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€313,00
*
+ -

Το Bionic Tech V3 Protection Jacket διαθέτει εξαιρετικά ελαφρύ, αποσπώμενο αιωρούμενο επίπεδο 2 CE και UKCA Certified Polyhedron Hybrid Technology προστατευτικά στήθους, πλάτης και προστατευτικά ώμων, αγκώνων επιπέδου 2 Nucleon Flex Pro ενσωματωμένα σε ένα στρώμα βάσης ελαστικού πλέγματος με υψηλή αναπνοή, να προσφέρει στους αναβάτες αξεπέραστα επίπεδα αερισμού και ανώτερη προστασία του άνω μέρους του σώματος από κρούσεις.

Τόσο τα διπλής ζώνης προστατευτικά στήθους όσο και πλάτης έχουν μια άκαμπτη κεντρική ζώνη με μια εύκαμπτη μαλακή ένωση γύρω από την περίμετρο και υποστηρίζονται από μια μαλακή επένδυση από βιολογικό αφρό. Στο προστατευτικό στήθους, τα εύκαμπτα και μαλακά πλαϊνά φτερά σε συνδυασμό με την επένδυση από βιολογικό αφρό λειτουργούν ως ένα προσαρμοστικό σύστημα που καλουπώνεται στο στήθος. Η κεντρική ζώνη του στήθους και των προστατευτικών πλάτης ακριβώς πίσω από το πλέγμα κρούσης με μεγάλη διάτρηση είναι εντελώς ανοιχτά για να επιτρέπεται ο μέγιστος αερισμός.

Τα προστατευτικά στήθους και πλάτης συγκρατούνται με ασφάλεια στη θέση τους μέσω ρυθμιζόμενων ιμάντων ώμου. Με σχεδίαση που ανοίγει εύκολα, το αφαιρούμενο προστατευτικό στήθους διαθέτει μαγνητική πόρπη κλειδώματος γρήγορης απελευθέρωσης στον αριστερό ώμο, ενώ η κάτω στερέωση ενεργοποιείται μέσω των ρυθμιζόμενων ιμάντων V που διατρέχουν τα αεριζόμενα πλευρικά προστατευτικά. Το σχήμα V απλώνει τη δύναμη σύσφιξης σε μια ευρύτερη περιοχή του προστατευτικού πλάτης, με αποτέλεσμα μια πιο ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Οι προφυλακτήρες νευρώσεων προσφέρουν επιπλέον κάλυψη σε κρίσιμες περιοχές.

*
*
*
*