• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ SENA SMH10 Bluetooth® ΜΟΝΗ

Κωδικός προϊόντος: 44221
Κωδικός SKU: SMH10-11
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€194,00
€220,00
+ -

Η ενδοεπικοινωνία μοτοσικλέτας και το σετ μικροφώνου-ακουστικού SMH10 σχεδιάστηκαν για να σας κρατούν συνδεδεμένους με τους συνοδοιπόρους σας σε μεγαλύτερες αποστάσεις για συνομιλία και κοινή χρήση μουσικής Bluetooth-έως και 900 μέτρα (980 γιάρδες).

Όταν συνδυάζεται με τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth®, θα σας επιτρέψει επίσης να πραγματοποιείτε κλήσεις hands-free.

Διαθέτει κιτ εγκατάστασης κράνους και μικρόφωνο μπούμας.

Το Jog Dial, εν τω μεταξύ, δημιουργεί μια διαισθητική διεπαφή χρήστη που είναι πολύ πιο εύκολο να ελεγχθεί κατά την οδήγηση.

Η προεπιλογή Jog Dial είναι ο έλεγχος της έντασης και το πάτημα του ενσωματωμένου κουμπιού σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής με ελάχιστη προσπάθεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα οδηγείτε πιο ασφαλή.

Η τεχνολογία Bluetooth 3.0 παρέχει τη δυνατότητα να ακούτε και να μοιράζεστε μουσική, να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις με γρήγορη κλήση και να συμμετέχετε σε συνομιλίες ενδοεπικοινωνίας τεσσάρων κατευθύνσεων.

Η τεχνολογία Advanced Noise Control™ μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος τόσο για τον εισερχόμενο όσο και για τον εξερχόμενο ήχο.

Ο έλεγχος αναπαραγωγής μουσικής Bluetooth διαθέτει λειτουργίες αναπαραγωγής, παύσης, παρακολούθησης εμπρός και παρακολούθησης πίσω, καθώς και κάθε πηγή ήχου έχει το δικό της ρυθμιζόμενο επίπεδο έντασης.

Έως και 12 ώρες χρόνο ομιλίας και 10 ημέρες χρόνο αναμονής με μία μόνο φόρτιση.

Ακόμα κι αν οι σύντροφοί σας δεν διαθέτουν εξοπλισμό Sena, το SMH10 χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Universal Intercom™, το οποίο επιτρέπει στον εξοπλισμό σας να λειτουργεί με τον δικό τους εξοπλισμό, ανεξαρτήτως μάρκας.

*
*
*
*