• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 210 6011688
Αναζήτηση

SP Connect Universal Moto Mirror Bundle ΣΕΤ. Βάση Καθρέφτη και Γενικής Χρήσης Σύνδεσμος

Κωδικός προϊόντος: 42090
Κωδικός SKU: 54506
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€29,99
+ -

Σετ βάση καθρέφτη και γενικής χρήσης σύνδεσμος για smartphone. Το SP Connect UNIVERSAL MOTO MIRROR BUNDLE σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το smartphone σας στη μοτοσικλέτα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στερεώστε τη βάση στήριξης MOTO MIRROR MOUNT, στο καθρέφτη της μοτοσικλέτας σας, τοποθετήστε τον αυτοκόλλητο σύνδεσμο γενικής χρήσης απευθείας στο κινητό σας ή στην θήκη που χρησιμοποιείτε και είστε έτοιμοι να τοποθετήσετε το κινητό σας με την UNIVERSAL προσθήκη της SP Connect στη βάση και να το ασφαλίσετε γυρίζοντάς το κατά 90 ° δεξιόστροφα. Το κινητό σας τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σωστά στο κέντρο της όρασης σας, επιτρέποντάς σας να πλοηγηθείτε, να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας, σε όλες τις λειτουργίες και να διαβάζετε μηνύματα.

1 X ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. Κορυφαίας ποιότητας, λεπτή και λειτουργική προσθήκη γενικής χρήσης. Με ειδική αυτοκόλλητη ταινία της 3Μ για δυνατή και απόλυτα ασφαλείς συγκράτηση.

1 X ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ – Moto Mirror Mount. Χαμηλού προφίλ. Κάθετου (κατακόρυφου) προσανατολισμού του τηλεφώνου. Δυνατότητα περιστροφής 360 °. Ταιριάζει στους περισσότερους καθρέφτες μοτοσικλέτας (Ø 10 – 16 mm).

*
*
*
*
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

SP CONNECT ANTI VIBRATION MODULE Αντικραδασμική βάση – Αντάπτορας

€29,99