• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΕΤ DP BRAKES RDP913

Κωδικός προϊόντος: 47049
Κωδικός SKU: RDP913
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€44,00
+ -

Ανταποκρίνεται στις ακραίες απαιτήσεις των αγώνων Superbike.

Προοδευτική αίσθηση.

Χωρίς σκόνη.

Χωρίς θόρυβο.

Κεραμική θερμική ασπίδα υψηλής τεχνολογίας - κανένα ξεθώριασμα των φρένων.

Υψηλή βαθμολογία τριβής «HH+» της βιομηχανίας.

Άμεση αρχική απόκριση - γρήγορο φρενάρισμα ενός γύρου.

Φρένο από συμπυκνωμένο μέταλλο υψηλής τριβής.  Αναπτύχθηκε για να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις ακραίες απαιτήσεις των κορυφαίων εθνικών και διεθνών αγώνων πίστας.

Αυτό το τακάκι διατηρεί την ηγετική θέση της DP BRAKES στη βιομηχανία ως καινοτόμος κατασκευαστής των συμπυκνωμένων τακακιών.  Το σλόγκαν μας....The FIRST...the BEST...the LEADER είναι κάτι στο οποίο πιστεύουμε και προσπαθούμε να διατηρήσουμε.

Τα τακάκια ονομάζονται RDP X-Race Titanium, τα οποία είναι ειδικά ένα τακάκι φρένων εμπρός υψηλής τριβής για χρήση σε πίστα.

Το υπάρχον μείγμα RDP είχε χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για πολλά χρόνια, αλλά γινόταν όλο και λιγότερο ανταγωνιστικό όταν χρησιμοποιούνταν σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Θέλαμε να βασιστούμε στα πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά των παλαιών αγωνιστικών τακακιών, αλλά να προσθέσουμε περισσότερη τριβή και έλεγχο για να μπορέσουν να μειωθούν οι χρόνοι γύρου. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης χρησιμοποιήσαμε το εσωτερικό μας δυναμόμετρο και έμπειρους οδηγούς αγώνων για να δοκιμάσουμε μια σειρά από μείγματα.  Δύο χρόνια και πολλές ώρες δοκιμών σε δυναμόμετρο και πίστα απέδειξαν ότι καταφέραμε να συνδυάσουμε δύο νέα στοιχεία στο αγωνιστικό μας μείγμα για την επίτευξη του στόχου μας.

Το μείγμα X-race Titanium ξεπερνάει τα παλιά τακάκια RDP και επιτυγχάνει σταθερά χαμηλότερους χρόνους γύρου, επιτρέποντας στους αναβάτες
να φρενάρουν αργότερα και να φρενάρουν στη στροφή με πολύ υψηλό βαθμό ελέγχου. Διατηρούνται επίσης οι υπάρχουσες ιδιότητες της γρήγορης προσαρμογής, του μηδενικού θορύβου, της σκόνης, της φθοράς του ρότορα και της ανθεκτικότητας.

*
*
*
*