• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

TANG BAG MICRO WP SW MOTECH 4 L ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ

Κωδικός προϊόντος: 46915
Κωδικός SKU: BC.WPB.00.028.10000
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€145,00
+ -

Τσάντα ρεζερβουάρ PRO Micro WP
Κομψός σχεδιασμός, αδιάβροχη και εξαιρετικά ανθεκτική: Η τσάντα ρεζερβουάρ PRO Micro WP είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε διαδρομή με μοτοσικλέτα. Αυτή η τσάντα ρεζερβουάρ περιέχει όλη την τεχνογνωσία μας στις αδιάβροχες αποσκευές. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και τη διακριτική εμφάνιση, η PRO Micro WP αποτελεί πολύτιμη προσθήκη σχεδόν σε κάθε μοτοσικλέτα.

Το στιβαρό σώμα είναι κατασκευασμένο από υλικό TPU και συγκολλάται με διαστατικά σταθερά στοιχεία EVA. Το ανθεκτικό καπάκι έχει βολική πρόσβαση μέσω ενός μαγνητικού αρθρωτού κλεισίματος. Το PRO Micro WP προσαρτάται στον δακτύλιο του ρεζερβουάρ PRO με τον μαγνητικό οδηγό του στο ρεζερβουάρ.
Ο σάκος ρεζερβουάρ PRO προσφέρει κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με ανθεκτικά υλικά και καλά μελετημένα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Η επάνω πλευρά από πολυστρωματικό υλικό EVA προσδίδει στην τσάντα ένα ξεχωριστό σχήμα. Σε συνδυασμό με ένα εξάρτημα MOLLE από ανθεκτικό Hypalon, εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα για πρόσθετα προϊόντα, όπως smartphone και θήκες tablet.

Η ράγα οδήγησης του επάνω δακτυλίου, η οποία είναι ήδη τοποθετημένη από το εργοστάσιο, επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή της θέσης της τσάντας ρεζερβουάρ στο ρεζερβουάρ και στις εργονομικές ανάγκες του οδηγού. Μόνο οι τσάντες ρεζερβουάρ PRO προσφέρουν αυτή την ευελιξία. Σε συνδυασμό με αυτό, η SW-MOTECH προσφέρει τους κατοχυρωμένους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δακτυλίους ρεζερβουάρ PRO από πλαστικό ενισχυμένο με υαλοβάμβακα. Κατασκευάζονται για να ταιριάζουν με το μοντέλο της μοτοσικλέτας και προσαρτώνται στο λαιμό πλήρωσης του ρεζερβουάρ.

Ο στιβαρός δακτύλιος δεξαμενής PRO με μαγνητικό βοήθημα καθοδήγησης ασφαλίζει τους σάκους δεξαμενής PRO με ένα μηχανικό κουμπωτό QUICK-LOCK. Οι σάκοι ρεζερβουάρ μπορούν να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν με μία μόνο κίνηση.

Άρρηκτα συγκολλημένο σώμα από πλαστικό TPU
Επάνω και κάτω μέρος από πολυστρωματικό και διαστατικά σταθερό υλικό EVA
Ανθεκτικό καπάκι EVA με μαγνητικό κλείσιμο
Σύστημα MOLLE από ανθεκτικό υλικό Hypalon στο πάνω μέρος του καπακιού
Στιβαρό και ασφαλιζόμενο φερμουάρ από πλαστικό
Ανακλαστικές λεπτομέρειες για καλύτερη ορατότητα
Προεγκατεστημένη ράγα οδηγού του άνω δακτυλίου για εργονομική ρύθμιση του σάκου δεξαμενής
Στιβαρή λαβή μεταφοράς
Περιλαμβάνεται στην παράδοση
1 x τσάντα ρεζερβουάρ PRO Micro WP
1 x κορυφαίος δακτύλιος PRO
Οδηγίες τοποθέτησης
Υλικό τοποθέτησης

*
*
*
*