• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

TANK BAG PRO Yukon WP SW MOTECH 6L

Κωδικός προϊόντος: 44290
Κωδικός SKU: BC.WPB.00.022.10000
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€168,00
+ -

Το αδιάβροχο tank bag της σειράς PRO: Το Yukon WP (αδιάβροχο) προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς PRO και προστατεύει τις αποσκευές σας από τη βροχή και το πιτσίλισμα νερού σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το επικαλυπτόμενο καπάκι και το κάτω μέρος από σταθερό EVA είναι συγκολλημένα με ασφάλεια στο σώμα TPU.

Χάρη στην πλαστική συγκόλληση, τα υλικά ενώνονται άψογα και με ασφάλεια μεταξύ τους.

Η διαφανής, αδιάβροχη θήκη στο εσωτερικό του καπακιού προσφέρει χώρο για smartphone ή χάρτη και υπάρχει χώρος για τα πιο σημαντικά αξεσουάρ ταξιδιού στην ευρύχωρη εσωτερική θήκη με όγκο 6 λίτρων.

Με το Yukon WP, μπορείτε να μεταφέρετε ηλεκτρονικές συσκευές και κάμερες με ασφάλεια σε κάθε καιρό. Η σκόνη και το νερό δεν έχουν καμία ευκαιρία εδώ.

Η τσάντα ρεζερβουάρ PRO προσφέρει κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με ανθεκτικά υλικά και εξελιγμένα χαρακτηριστικά προϊόντος.

Το επάνω μέρος από πλαστικοποιημένο EVA δίνει στην τσάντα ένα εντυπωσιακό σχήμα και εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα για βοηθητικά προϊόντα όπως βάση smartphone και tablet, μαζί με ένα εξάρτημα MOLLE κατασκευασμένο από ανθεκτικό hypalon.

Ο κορυφαίος δακτύλιος οδηγός ράγας, που προσαρτάται από το εργοστάσιο, επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή της θέσης του tank bag στο ρεζερβουάρ και στις εργονομικές ανάγκες του αναβάτη.

Μόνο οι τσάντες ρεζερβουάρ PRO προσφέρουν αυτήν την ευελιξία.

Σε συνδυασμό με αυτό, η SW-MOTECH προσφέρει τους πατενταρισμένους δακτυλίους ρεζερβουάρ PRO από πλαστικό ενισχυμένο με υαλοβάμβακα.

Κατασκευάζονται για να ταιριάζουν με το μοντέλο της μοτοσικλέτας και συνδέονται με το λαιμό πλήρωσης του ρεζερβουάρ. Ο στιβαρός δακτύλιος δεξαμενής PRO με μαγνητικό βοήθημα οδηγού ασφαλίζει τις τσάντες του ρεζερβουάρ PRO με ένα μηχανικό κλείσιμο QUICK-LOCK.

Αυτό επιτρέπει τη σύνδεση ή την αφαίρεση με το ένα χέρι.

*
*
*
*