• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ TITANIUM SLIP ON AKRAPOVIC DUCATI MONSTER 937/SP

Κωδικός προϊόντος: 46823
Κωδικός SKU: S-D9SO17-HCQT
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€1463,00
+ -

Αυτό το προϊόν διαθέτει δύο κοντά τελικα, σχεδιασμένα για να τονίζουν τη σχεδίαση της μοτοσυκλέτας. Τα εξωτερικά χιτώνια και ο συλλέκτης είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ τιτάνιο, τα οποία είναι αμμοβολή για βέλτιστο φινίρισμα και οπτική εμφάνιση. Τα υπόλοιπα μέρη είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή η εξάτμιση με έγκριση τύπου Euro 5 EC/ECE είναι μια απλή εγκατάσταση plug-and-play, χωρίς να απαιτείται remapping. Προσφέροντας έναν βαθύ και δυναμικό ήχο που αναδεικνύει τον κινητήρα της μοτοσικλέτας, η ισχύς αυξάνεται κατά 1,6 kW (2,2 hp) στις 8.800 σ.α.λ., ενώ η ροπή αυξάνεται κατά 3,5 Nm στις 3.100 σ.α.λ. (κατά τη δοκιμή στο δυναμόμετρο της Akrapovič σε σύγκριση με ένα Monster που χρησιμοποιεί μια τυπική βασική εξάτμιση).

Διατίθεται προαιρετικά ένα χειροποίητο, σφυρήλατο, ανθρακονημάτινο προστατευτικό θερμότητας που παρέχει μια αποκλειστική τελική πινελιά στην εξάτμιση. Σχεδιασμένο για να αντικαταστήσει τη βασική έκδοση αλουμινίου - η οποία μπορεί ακόμα να τοποθετηθεί με την Akrapovič Slip-On Line (Titanium) - αυτό το heatshield είναι ένα πολύ σπάνιο προϊόν στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Διατίθεται επίσης ένας προαιρετικός σωλήνας σύνδεσης από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμένος να αυξάνει τα επίπεδα ισχύος και ροπής, να μειώνει το βάρος και να αυξάνει τη ροή των αερίων. Το σύστημα εξάτμισης Akrapovič Slip-On Line (Titanium) και το Heat Shield (Carbon) για τις Ducati Monster και Monster + έχει βραβευτεί με το υψηλού κύρους βραβείο Red Dot 2022 για το σχεδιασμό προϊόντων.

Η εγκατάσταση του προαιρετικού σωλήνα σύνδεσης (SS) καθιστά άκυρη την έγκριση τύπου EC/ECE του συστήματος Slip-On Line (Titanium).

DUCATI MONSTER 937/SP 2021 - 2024

Προδιαγραφές προϊόντων
ΕΤΑΙΡΕΙΑDUCATI  
ΜΟΝΤΕΛΟMONSTER 937 ,   MONSTER 937 SP  
*
*
*
*