• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 210 6011688
Αναζήτηση

ΤΕΛΙΚΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ SC PROJECT Rally Race ΤΙΤΑΝΙΟ TENERE 700 19-20

Κωδικός προϊόντος: 43785
Κωδικός SKU: Y28A-15T
€480,00

Ο νέος σιγαστήρας Rally Race είναι το μέγιστο αποτέλεσμα της εμπειρίας του SC-Project στους πιο ακραίους αγώνες εκτός δρόμου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, η διαδικασία παραγωγής, η παγκόσμια ακρίβεια κατασκευής, ακόμη και ο σχεδιασμός και ο όγκος αυτού του σιγαστήρα, έχουν υπολογιστεί και δοκιμαστεί ως πραγματικό σημείο αναφοράς για την αγωνιστική χρήση ποδηλάτων πολλαπλών χρήσεων και εκτός δρόμου όπως η Yamaha Ténéré 700 .

Ο σχεδιασμός αυτού του σιγαστήρα είναι πραγματικά επιθετικός μαζί με την τεράστια έξοδο διαμέτρου εξόδου (διάμετρος 60 mm) και είναι εξοπλισμένος με αφαιρούμενο dB-killer. Το εξαιρετικά ελαφρύ σώμα τιτανίου του σιγαστήρα είναι πολύ σπορ, συμπαγές και ελαφρύ (-2,7 kg). Ο βραχίονας στήριξης πλαισίου έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες χρήσης και συνθήκες.

Ο σιγαστήρας Rally Race ολοκληρώνεται με μια πολύτιμη πλάκα αλουμινίου με το λογότυπο SC-Project, το ίδιο που χρησιμοποιείται για τις επίσημες αγωνιστικές εξατμίσεις που κατασκευάζονται μέσα στο SC-Project Reparto Corse. Αυτό το κιτ περιλαμβάνει μια θερμική ασπίδα από ανθρακονήματα για να χωράει στον συνδετικό σωλήνα.

Ως slip-on, αυτό το προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί σε συνδυασμό με αγωνιστικούς λαιμούς SC-Project, που διατίθενται ως αξεσουάρ.

Περιλαμβάνει:

Slip-On σιγαστήρα

Θερμική προστασία από Carbon

Ελατήρια και βίδες

Αυτοκόλλητα SC-Project

24 μήνες επίσημη εγγύηση SC-Project

Κάρτα Homologation

Έκδοση συμβατή με πλαϊνές βαλίτσες

FOR RACING USE ONLY

Weight

 

-2,7 Kg (Stock 4,9 Kg / SC 2,2 Kg)

Noise level

95 dB at 4500 rpm (with dB-killer)
101 dB at 4500 rpm (without dB-killer)

 
Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟXTZ 690 Tenere 700  
ΕΤΑΙΡΕΙΑYAMAHA  
*
*
*
*