• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 210 6011688
Αναζήτηση

ΤΕΛΙΚΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ SC PROJECT Rally Raid Ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 TENERE 700 19-20

Κωδικός προϊόντος: 43782
Κωδικός SKU: Y28A-101A
€490,00

Εμπνευσμένο ξεκάθαρα από σκονισμένες ερήμους, ο σιγαστήρας Rally Raid είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας του SC-Project στους πιο ακραίους αγώνες εκτός δρόμου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, η διαδικασία παραγωγής, η παγκόσμια ακρίβεια κατασκευής, ακόμη και ο σχεδιασμός και ο όγκος αυτού του σιγαστήρα, έχουν υπολογιστεί και δοκιμαστεί ως πραγματικό σημείο αναφοράς για τα ποδήλατα πολλαπλών χρήσεων και εκτός δρόμου όπως η Yamaha Ténéré 700, πλήρως συμμόρφωση με τους κανονισμούς Euro 4.

Η έξοδος σιγαστήρα έχει τεράστια διάμετρο εξόδου 60 mm και είναι εξοπλισμένη με db-killer. Ο βραχίονας στήριξης πλαισίου έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες χρήσης και συνθήκες. Κάθε σύνδεσμος είναι κατασκευασμένος με δακτύλιους CNC κατασκευασμένους από συμπαγές μπλοκ, με σύστημα αρσενικού-θηλυκού, για να παρέχει ακριβείς και γρήγορους συνδέσμους, χωρίς απώλεια πίεσης και καυσαερίων.

Ο σιγαστήρας Rally Raid ολοκληρώνεται με μια πολύτιμη πλάκα αλουμινίου με το λογότυπο SC-Project, το ίδιο που χρησιμοποιείται για τις επίσημες αγωνιστικές εξατμίσεις που κατασκευάζονται μέσα στο SC-Project Reparto Corse.

Το προϊόν διατίθεται σε δύο εκδόσεις: πλήρες τιτάνιο (με σωλήνα σύνδεσης τιτανίου) ή από ανοξείδωτο χάλυβα Aisi 304. Ως slip-on, αυτό το προϊόν μπορεί να εγκατασταθεί σε συνδυασμό με αγωνιστικούς λαιμούς SC-Project, που διατίθενται ως αξεσουάρ.

Η τοποθέτηση των αγωνιστικών λαιμών δεν πληροί τους κανονισμούς έγκρισης Euro 4.

Περιλαμβάνει:

Slip-On σιγαστήρα

Θερμική προστασία από Carbon

Ελατήρια και βίδες

Αυτοκόλλητα SC-Project

24 μήνες επίσημη εγγύηση SC-Project

Κάρτα Homologation

Έκδοση συμβατή με πλαϊνές βαλίτσες

Weight

-2,2 Kg (Stock 4,9 Kg / SC 2,7 Kg)

Power

+1,4 hp @ 8750 rpm

Torque

+1,4 Nm @ 4750 rpm

 
Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟXTZ 690 Tenere 700  
ΕΤΑΙΡΕΙΑYAMAHA  
*
*
*
*