• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 210 6011688
Αναζήτηση

ΤΕΛΙΚΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ SC PROJECT X-Plorer II ΤΙΤΑΝΙΟΥ TENERE 700 19-20

Κωδικός προϊόντος: 43779
Κωδικός SKU: Y28A-122T
€630,00

Το τελικό X-Plorer II είναι η απάντηση του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης SC-Project για άτομα που θέλουν κομψότητα και φινέτσα ακόμη και για μια μοτοσυκλέτα maxi-enduro όπως η Yamaha Ténéré 700. Διαθέσιμο σε τιτάνιο, η SC-Project ανέπτυξε αυτή τη βελτιωμένη εξάτμιση σε πλήρη συμμόρφωση με Κανονισμοί Euro 4. Το ακραίο καπάκι από ανθρακονήματα είναι σε τέλεια αρμονία με το σχήμα του σώματος του τελικού.

Το τελικό X-Plorer II κατασκευάζεται με υψηλής ποιότητας τιτάνιο και χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές λύσεις που έχουν δοκιμαστεί σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια ταξιδιών πολύ μεγάλων αποστάσεων υπό τις πιο πολλές συνθήκες, τόσο σε δρόμο όσο και ειδικά εκτός δρόμου. Όλα τα εξαρτήματα σε τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 είναι συγκολλημένα με τεχνολογία TIG (σε προστατευμένο περιβάλλον) και οι εσωτερικοί δακτύλιοι είναι κατασκευασμένοι με CNC από συμπαγές μπλοκ: άριστες συνδέσεις, υλικά κορυφαίας ποιότητας και διαδικασίες παραγωγής υψηλής τεχνολογίας είναι απαραίτητες για να προσφέρουν την καλύτερη αντοχή. ποιότητα και απόδοση.

Για το Yamaha Ténéré 700, το τελικό X-Plorer II επιτρέπει την εξοικονόμηση βάρους (-2,0 kg σε σύγκριση με την εξάτμιση OEM) και τη μέγιστη απολαβή + 1,5 ίππων και +1,5 Nm.

Όλα έχουν αναπτυχθεί για να προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία ήχου, σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς Euro 4.

Το τελικό X-Plorer II μπορεί να εγκατασταθεί σε συνδυασμό με τις αγωνιστικούς λαιμούς SC-Project, που παρέχεται ως πρόσθετη επιλογή.

Η τοποθέτηση των αγωνιστικών λαιμών δεν πληροί τους κανονισμούς έγκρισης Euro 4.

Περιλαμβάνει:

Slip-On σιγαστήρα

Θερμική προστασία από Carbon

Ελατήρια και βίδες

Αυτοκόλλητα SC-Project

24 μήνες επίσημη εγγύηση SC-Project

Κάρτα Homologation

Έκδοση συμβατή με πλαϊνές βαλίτσες
Προδιαγραφές προϊόντων
ΜΟΝΤΕΛΟXTZ 690 Tenere 700  
ΕΤΑΙΡΕΙΑYAMAHA  
*
*
*
*