• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΤΕΛΙΚΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ SS ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙ SLIP ON AKRAPOVIC DUCATI SCRAMBLER 803

Κωδικός προϊόντος: 46812
Κωδικός SKU: S-D8SO6-ISSSBL
Παράδοση: 1-7 ημέρες
€1097,00
+ -

Διαθέτοντας έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, αυτό το σύστημα διαθέτει διπλό κωνικό σιγαστήρα και σωλήνα σύνδεσης που ενσωματώνονται τέλεια στο στυλ της μοτοσικλέτας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι με σιγαστήρες με μαύρη επίστρωση, η εξάτμιση ολοκληρώνεται με ένα λογότυπο Akrapovič χαραγμένο με λέιζερ. Με βάρος μόλις 3,0 kg, 55,8% ελαφρύτερο από το στάνταρ σύστημα stock, έχει αναπτυχθεί για χρήση μόνο σε κλειστές αγωνιστικές πίστες.

Η σχεδίασή του, προσανατολισμένη στην πίστα, αυξάνει την ισχύ κατά 1,6 kW (2,2 hp) στις 8.600 rpm και τη ροπή κατά 3,0 Nm στις 4.500 rpm, όταν δοκιμάστηκε στο δυναμόμετρο της Akrapovič και σε σύγκριση με μια Scrambler με στάνταρ εξάτμιση του βασικού εξοπλισμού, και αποδίδει έναν βαθύ, σπορ και ζωντανό ήχο. Μια απλή εγκατάσταση plug and play χωρίς να απαιτείται remapping, το σύστημα ταιριάζει στις εκδόσεις Urban Motard, Nightshift, Icon, Icon Dark και Desert Sled της Ducati Scrambler.

Η εξάτμιση μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με την προσθήκη προαιρετικών λαιμών, ενώ διατίθεται επίσης προαιρετικό κάλυμμα θερμότητας από ανθρακονήματα.

Για τους πελάτες που εγκαθιστούν το σύστημα εξάτμισης στο μοντέλο Desert Sled, είναι υποχρεωτική η αγορά του αρχικού κιτ τοποθέτησης της Ducati 96481551A.

Το προϊόν έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί με βάση τις προδιαγραφές του οχήματος της ΕΕ. Η τοποθέτηση εκτός ΕΕ ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τις διαφορετικές προδιαγραφές του οχήματος. Σε Ducati Scrambler εκτός ΕΕ θα μπορούσε να ταιριάζει η προηγούμενη γραμμή Akrapovič Slip-On Line S-D8SO4-CUBTBL/1 και οι προαιρετικές κεφαλές E-D12E5.

ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΊ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΣΥΜΜΌΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΈΣ ΡΎΠΩΝ ΓΙΑ ΧΡΉΣΗ ΣΕ ΔΡΌΜΟ Ή ΕΘΝΙΚΉ ΟΔΌ.

DUCATI SCRAMBLER 2021 - 2023

Προδιαγραφές προϊόντων
ΕΤΑΙΡΕΙΑDUCATI  
ΜΟΝΤΕΛΟSCRAMBLER 803  
*
*
*
*