• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ UNIVERSAL ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΕΤ SP CONNECT SPC+

Κωδικός προϊόντος: 46925
Κωδικός SKU: 52500
Παράδοση: Άμεσα διαθέσιμο 1-3 Ημέρες
€39,99
+ -
Vespa, Peugeot ή άλλα σκούτερ, μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες: Με το Mirror Mount μπορείτε να προσθέσετε μια ευέλικτη και έξυπνη βάση καθρέφτη για το κινητό σας τηλέφωνο στο δίκυκλό σας, στην οποία η θήκη τηλεφώνου SP ConnectTM στερεώνεται σε μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Η βάση καθρέφτη προσφέρει μια εξαιρετικά σταθερή δυνατότητα ρύθμισης 360° για να τοποθετήσετε το κινητό σας τηλέφωνο τέλεια. Πλοηγηθείτε στους δρόμους με μεγαλύτερη ακρίβεια και απολαύστε μια ακόμα πιο έξυπνη εμπειρία εν κινήσει. Αυτός είναι ένας τρόπος ζωής που αξίζει να δείτε.

Το SP ConnectTM Universal Phone Clamp SPC+ ταιριάζει σχεδόν σε κάθε κινητό τηλέφωνο και το κρατά με ασφάλεια.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στη μοτοσυκλέτα, στο ποδήλατο, στο αυτοκίνητο και σε πολλές άλλες δραστηριότητες. Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας: είστε έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά σας.

Η τοποθέτηση αυτής της θήκης στο μοντέλο του κινητού σας τηλεφώνου είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Απλώς τραβήξτε έξω την κορώνα, βιδώστε τη σφιχτά και στερεώστε την κορώνα σπρώχνοντάς την πίσω προς τα μέσα. Ολοκληρώθηκε.

Το Universal Phone Clamp SPC+ είναι ρυθμιζόμενο χωρίς εργαλεία και είναι κατάλληλο για κινητά τηλέφωνα με πλάτος μεταξύ 58-82 mm. Επίσης μια τέλεια λύση αν χρησιμοποιείτε πολλά κινητά τηλέφωνα.

Κατάλληλο για smartphone ή θήκες με μέγιστο πάχος 11 mm.

 
*
*
*
*