• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ 99€ για όλη την ελλάδα μέχρι 3 κιλα   |  
  • 216 2029 919  |  
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 16:30
Αναζήτηση

ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ BOBLBEE GTX 25L ΛΕΥΚΗ (certified back protector 1621-2 level2)

Κωδικός προϊόντος: 44341
Κωδικός SKU: 7331569304012
Παράδοση: 1-3 Ημέρες
€390,00
+ -

PERFORMANCE SPINE & GEAR PROTECTION - WORLD'S HIGHEST SAFETY RATINGS, BY FAR.

ΤΟ ICONIC σακίδιο πλάτης Boblbee. ανθεκτικό, αξιόπιστο και κατασκευασμένο για να διαρκεί. Εξαιρετικά κομψό και με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και το φινίρισμα. Μια πραγματικά μοναδική καινοτομία και εμφάνιση που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα σακίδιο.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ BOBLBEE

ΑΣΦΑΛΕΙΑ - Με μείωση πρόσκρουσης έως και 93% και κατά μέσο όρο μεταφοράς δύναμης μόλις 3,4 kN, αυτό το σακίδιο πλάτης διαθέτει τη μεγαλύτερη μείωση πρόσκρουσης από οποιοδήποτε άλλο προστατευτικό σπονδυλικής στήλης στον κόσμο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  Το κέλυφος ABS υψηλής πρόσκρουσης παρέχει εξαιρετική προστασία για ευαίσθητα εργαλεία που είναι αποθηκευμένα στο εσωτερικό. Είτε μεταφέρετε τη φωτογραφική μηχανή, το drone, τον φορητό υπολογιστή ή το κρυστάλλινο βάζο της γιαγιάς σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι όσο πιο ασφαλή γίνεται. Επιπλέον, το σακίδιο είναι προσαρμόσιμο με αξεσουάρ απόσβεσης για το εσωτερικό για πρόσθετη ασφάλεια και γρήγορη πρόσβαση.

ΑΝΕΣΗ - Η οσφυϊκή καμπύλη κατανέμει το βάρος του σακιδίου και ανακουφίζει τους ώμους και το λαιμό. Τα premium υλικά παρέχουν εξαιρετικό αερισμό και ελαχιστοποιούν την τριβή.

*
*
*
*